Başbakan Erdoğan'dan Ayhan Yılmaz'ın Ailesine Taziye Telefonu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'dan Ayhan Yılmaz'ın Ailesine Taziye Telefonu

Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında yaralanan polis memurlarından Veli Akyüz ve Talha İşlek'i de telefonla aradı.

25.05.2014 16:37

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. Erdoğan, olaylar sırasında yaralanan polis memurlarından Veli Akyüz ve Talha İşlek'i de telefonla aradı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, 22 Mayıs'ta Okmeydanı'ndaki cemevinde bulunduğu sırada başına bir kurşun isabet etmesi neticesinde hayatını kaybeden Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'un ardından, "eylemcilerin bombalı saldırısı" neticesinde vefat eden Ayhan Yılmaz'ın ailesiyle de bir telefon görüşmesi yaptı.

Başbakan Erdoğan, merhum Yılmaz'ın ağabeyi Ali Yılmaz ile görüşerek, merhumun annesi Havva Yılmaz başta olmak üzere tüm aileye sabır ve metanet dileğinde bulundu.

Ayrıca Erdoğan, olaylar sırasında polis aracına atılan molotofkokteyli nedeniyle yanarak hastaneye kaldırılan Akyüz ile bacağına kurşun isabet eden İşlek'ten ise tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alarak şifa diledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'dan Ayhan Yılmaz'ın Ailesine Taziye Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement