Başbakan'ın Adaylık Toplantısına Çağırmadığı 7 Gazete - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Adaylık Toplantısına Çağırmadığı 7 Gazete

Başbakan\'ın Adaylık Toplantısına Çağırmadığı 7 Gazete

AK Parti'nin Köşk adayının açıklandığı tarihi toplantıya Taraf, Sözcü, Evrensel, Birgün, Yeniçağ, Yurt ve Aydınlık gazeteleri davet edilmedi.

01.07.2014 11:02  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da tarihi gün. AK Parti, bugün Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Salonu’nda Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Eski ve yeni tüm milletvekilleri, yöneticiler ve belediye başkanlarının da katılımıyla gövde gösterisine dönüşen toplantıda öncelikle Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına aday gösterildiği açıklandı. Ardından da Erdoğan'ın çocukluk yıllarından bugüne kadar uzanan hayatını ele alan bir belgeseli yayınlandı.

BASIN ORDUSU TAKİP EDİYOR

Muhabirlerin yanı sıra genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köşe yazarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 basın mensubu toplantıyı takip ediyor.

AKREDİTE EDİLMEYEN 7 GAZETE VE 2 KANAL

Ancak, akreditasyon uygulaması burada da kendini gösterdi ve Taraf, Sözcü, Evrensel, Birgün, Yeniçağ, Yurt, Aydınlık gazeteleri ile Ulusal Kanal ve Halk TV toplantıya çağrılmadı.

KAMERAMANLAR İÇERİYE ALINMIYOR

Toplantının yapılacağı salona sadece muhabirlerin girişine izin verilirken, kameramanlar ise salonun içerisine alınmadı. Program, AK Parti'nin sağlayacağı frekans ile canlı yayınlandı.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Adaylık Toplantısına Çağırmadığı 7 Gazete - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • kadir: Tarafsız cumhurbaşkanı . Gel de inan. Yersen. 44 30 Yanıtla
  • aslan: Toplumun bütün kesimlerini kucaklamanın ilk işareti 25 25 Yanıtla
    emmi: Zaten kendi çevresi hariç herkesi kucaklıyordu 0 0
  • Zig_Zag: YAHU ARKADAŞLAR NE BOZULUYORSUNUZKİ BU YAYIN ORGANLARININ NE TÜR YAYINLAR YAPTIĞI ORTADA SİZ SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANI EVİNİZE MİSAFİRLİĞE ÇAĞIRIRMISINIZ İSTEYE İSTEYE MECBUR KALMADIKÇA O YÜZDEN NE KIZARSINIZ HERALDE ÇAĞIRMAYACAK SEVMEDİKLERİNİ... 24 21 Yanıtla
  • ahmet açıkgöz: bu nasıl demokrasi ülkesi arkadaş....muz cumhuriyetlerinden farkımız yok vallahi....basın çağrılmaz ayrımcılık yapılmaz basın hürdür kurallarına uymak şartıyla her yere girebilir burda basın ayrımcılığı yapan sözde cumhurbaşkanı adayı ileride hangi yüzle hepimizin cumhurbaşkanı olacak....ayrımcılığı hep yapardı ama şimdi yapmaması gereken bir sürece girdi...birde diyor herkezin cumhur başkanı olacağım diyor...seçilirsen benim cumhurbaşkanım olma arkadaş...senin başkanlığını kabul etmiyorum.... 33 6 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: İYİ YAPMIŞLAR ORTAM O GAZETELERE AĞIR GELİRDİ ZATEN... 21 16 Yanıtla
  • akli olan gitmez: Reklamin iyi Kötüsü olmaz basbakan ayrimcalik yapma 24 9 Yanıtla
  • TAYYİP: En çok kendisi akreditasyon uygulayanlara karşı çıkıyordu,şimdi kendisi alasını yapıyor.Müslümanlık,demokratlık,başkalarına saygı bu mudur hey takiyyeciler!!! 19 13 Yanıtla
    BOZKURT: FESATLIKTAN ÇATLAYINNNNN 0 0
  • YAŞAR: ne oldukları belli olmayan medyayı niye çağırsınki... uzun adam işini bilir 10 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement