Başbakan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'u Ti'ye Aldılar - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'u Ti'ye Aldılar

Başbakan\'ın Danışmanı Yiğit Bulut\'u Ti\'ye Aldılar

CNN Türk'teki 'Karşı Gündem' programının sunucuları Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş, Bulut'u Marmaray'daki elektrik kesintisi üzerinden ti'ye aldı.

30.10.2013 12:07  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün açılışı yapılan 'Asrın Projesi' olarak adlandırılan Marmaray'ın bu sabah yapılan ilk seferinde elektrik kesintisi yaşandı.

TRAMVAY RAYDA KALDI

Marmaray'da bu sabah saat 08.15 civarlarında elektrik kesintisi yaşandı. Yaşanan kesinti sebebiyle sefer yapan tramvay rayda kaldı. Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürüdü. Kesinti yaklaşık 3 dakika sürdü. Kesinti sırasında siren çaldığı duyuldu. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

TELEKİNEZİ Mİ İLE OLDU

Marmaray'da yaşanan elektrik kesintisi CNN Türk'te yayınlanan 'Karşı Gündem' programında da konuşuldu. Programın yorumcuları Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş, yaşanan bu kesintiye Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'un 'telekinezi' teorisine de göndermede bulunarak konuştular.

İşte Beki ve Aydıntaşbaş arasında yaşanan o diyaog:

Beki: Ne diyorsun birtaz fazla mı kötü enerji gönderildi evrene? Son dönemin moda tabiri ile söylersek. Acaba bu arıza davet mi edildi biraz da o gönderilen kötü enerji ile.

Aydıntaşbaş: Telekinezi diyorsun yani.

Beki: Sana bir top attım, bakalım nasıl çevireceksin.

Aydıntaşbaş: Tabi ilk gün olması talihsiz oldu. Elektrik kesintisi oldu diye 'Marmaray kötü bir proje' diyecek halimiz yok.

Beki: Peki bu kesintiye sevinenler olmuş mudur?

Aydıntaşbaş: Olmuştur tabi, bilmem.

Beki: İşte bunu demek istiyorum. Bu noraml bir şey mi? Kötü enerji şaka tabi ama bu durumda normal değil.

NE DEMİŞTİ?

A Haber kanalında katıldığı bir programda konuşan Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok yöntemle öldürülmeye çalışıldığını belirterek şunları söyledi:

"Suikast sadece fiziki olmaz. Sadece insani kimliğimle bir şey söylemek istiyorum. Beni yanlış anlayan da anlasın. Ben eminim ki bir çok merkezde telekinezi, uzaktan etkileme ve daha bir çok yöntemle Recep Tayyip Erdoğan'ın ölmesi için çalışma yapılıyor. Onun yok edilmesi için uzaktan tesirler gönderiliyor.

Türkiye 170 yıllık boyunduruğunu kırıyor. Bunun kırılması demek eski gücün bir araya toplanması demek. Orta Asya'da Ortadoğu'da yeni bir cihanşümul mantığın, ekonominin, siyasetin ortaya çıkması demek."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'u Ti'ye Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement