Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale'de İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale'de İftara Katıldı

Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale\'de İftara Katıldı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Belediyesi ile il müftülüğünün işbirliği ile yapımı süren Nur Camii bahçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

18.07.2014 23:08

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Belediyesi ile il müftülüğünün işbirliği ile yapımı süren Nur Camii bahçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. İftar programında konuşan Atalay, İsrail'in Gazze saldırısını devlet terörü olarak tanımlarken, şunları söyledi:

'Filistin'de olup bitenleri anmamak mümkün değil. İsrail devleti tam bir devlet terörü uyguluyor. Şiddetle kınıyoruz, şiddetle protesto ediyoruz ve bütün siyasi mekanizmaları Türkiye Cumhuriyeti şu anda devrededir. Bu konuda ama insani yardımlar olarak da hem TİKA kuruluşumuz hem benim sorumluluğum da olan AFAD kuruluşumuz oraya ciddi şekilde insani yardım. Ulaştırma çabası içindeler ulaştırıyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığımız bugün cuma namazı sonrası Gazze'ye yardım kampanyası başlattı. Bütün camilerde de bugün ciddi şekilde yardım toplandı. İnşallah o kardeşlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama dünyanın uluslararası camianın bu tür sınavlarda ne kadar başarısız kaldığını da bir defa daha görüyoruz.ö

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkale'de İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement