Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur Belediyesini Ziyaret Etti

Burdur'da temaslarını sürdüren Kurtulmuş, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

21.10.2016 13:57

Burdur'da temaslarını sürdüren Kurtulmuş, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, kentin Anadolu'nun geçiş noktalarından birisi olduğunu, potansiyeliyle kıyaslandığında Burdur'un daha ileride olması gerektiğini söyledi.

Bunun için el birliğiyle gayret etmek gerektiğini anlatan Kurtulmuş, "Belirli bir mesafeye gelmiş durumda. İnşallah daha da ileriye gider. Siz, bizler buradaki bütün yönetici arkadaşlarla Burdur'a hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Üniversitenin hayvancılık alanında bu sene bir proje üniversitesi haline getirilmesinin Burdur'a çok büyük kazançlar sağlayacağını dile getiren Kurtulmuş, kentin turizm potansiyelinin de çok yüksek olduğunu, bunun gün yüzüne çıkarılması, dünya ve Türkiye kamuoyunun istifadesine sunulması gerektiğini belirtti. Tarım, hayvancılık alanında da önemli potansiyel bulunduğunu vurgulayan Kurtulmuş, Burdur'un daha da ileriye gideceğini dile getirdi.

Ziyarette, Başkan Ercengiz, Kurtulmuş'a bazı hediyeler takdim etti. Burdur Gölü'nün monografisinin yer aldığı kitabı da hediye eden Ercengiz, Burdur Gölü'nün hacminin yüzde 40'ını kaybettiğini, el birliğiyle gölü kurtarmak istediklerini anlattı.

Bunun üzerine Kurtulmuş, "Meseleyi yakinen biliyorum, takip ediyorum. Çok zor bir iş ama Allah korusun böyle giderse gölün kaybolma ihtimali var. Bunu el birliğiyle ne yapılacak, yapacağız inşallah." dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur Belediyesini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Burdur Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement