Başhekim Taşova'dan Yemekhane Personeline Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başhekim Taşova'dan Yemekhane Personeline Teşekkür Plaketi

Başhekim Taşova\'dan Yemekhane Personeline Teşekkür Plaketi

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova yemekhane personeline yemek sunumları ve titiz çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

06.01.2015 11:13  Güncelleme: 11:53

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova yemekhane personeline yemek sunumları ve titiz çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

ÇOK SAYDA TEŞEKKÜR VE MEMNUNİYET MESAJI GELDİ

Özellikle 2014 Yılı'nın son döneminden itibaren yemeklerin sunumu, lezzeti ve titizlik konusunda gerek akademisyenler, gerek personeller gerekse hasta yakınlarından başhekimliğe gelen çok sayıda teşekkür ve memnuniyet mesajının ardından harekete geçen başhekimlik yönetimi ve çalışanları temsilen ilgili firma yetkilileri harekete geçti ardından da personele teşekkür edilmesi kararlaştırıldı.

Yemekhane bir tören düzenlenerek personele teşekkür plaketi verildi daha sonra pasta kesildi. Törene Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, hastanenin müdür yardımcıları, şefler ve yemekhane personeli katıldı.

YEMEKLERİN KALORİLERİ UZMAN DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE AYARLANIYOR

Törende bir konuşma yapan Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova özellikle son dönemde yemekler konusunda akademisyenlerden, personel ve hasta yakınlarına kadar çok sayıda teşekkür aldıklarını ifade ederek bu konuda emeği geçen çalışanlara teşekkür etti. Taşova, Balcalı Hastanesi'nde yemeklerin ayrım yapılmaksızın akademisyenlere, personellere ve hasta yakınlarına aynı çıktığını belirterek sağlık açısından da yemeklerin uzman diyetisyen eşliğinde kalorilerinin ayarlandığına vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından personele teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekim Taşova'dan Yemekhane Personeline Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement