Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıl Dönümü Polislerle Birlikte Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıl Dönümü Polislerle Birlikte Kutlandı

Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıl Dönümü Polislerle Birlikte Kutlandı

24 Temmuz Basında Sansürün kaldırılışının 108. Yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı’nda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve Emniyet Teşkilatı’nın mensupları ile birlikte kutlandı.

24.07.2016 10:35

24 Temmuz Basında Sansürün kaldırılışının 108. Yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve Emniyet Teşkilatı'nın mensupları ile birlikte kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören öncesinde İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular tarafından gönderilen kırmızı-beyaz renkli üzerinde 'Türkiye' yazan şapkalar basın mensuplarına dağıtıldı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açıklama yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, "24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü. Basın çalışanlarının basın bayramını kutluyorum" dedi.

Kösedağ, 15 Temmuz'daki darbe girişimi ile ilgili olarak ise, "15 Temmuz akşamında yaşanan hadisenin ardından bütün medya mensuplarının halkla birlikte hareket ederek demokrasiye sahip çıkması ender görünen olaydır. Bugüne kadar demokrasinin yanında mücadele eden medyamızın her kesiminde yapılan yayınlar takdire şayandır. FETÖ terör örgütünün ülkede yarattığı kaos canımızı sıktı ama artık sonuna gelindi. Bundan sonra herşey istediğimiz gibi sonuçlanacak. Milletimiz ve basın mensuplarının oluşturduğu sinerjinin ortak hareketi ile terör örgütünün bütün planları altüst olmuştur. 15 Temmuz darbesi girişiminden sonra şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemize karşı her türlü tehdide birlikte göğüs gereceğiz. Ayrıca bu gün bizi burada yalnız bırakmayan Emniyet mensuplarına, Emniyet Müdürlüğü'nün bütün birimlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıl Dönümü Polislerle Birlikte Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement