Başkale'de Kız Meselesi Yüzünden Amca, Yeğenini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Başkale'de Kız Meselesi Yüzünden Amca, Yeğenini Öldürdü

Van'ın Başkale İlçesi'nde 30 yaşındaki Fatih Öztunç, amcısının kızını istetti, ancak olumsuz cevap alınca pompalı tüfekle evini basıp pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

07.05.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Başkale İlçesi'nde 30 yaşındaki Fatih Öztunç, amcısının kızını istetti, ancak olumsuz cevap alınca pompalı tüfekle evini basıp pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Fatih Öztunç, amcısı S.Ö. ve amcasının oğlu H.Ö. tarafından sopayla dövülerek öldürüldü. Olayın ardından baba oğul kayıplara karıştı.

Olay, sabah saatlerinde Başkale ilçe merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Albayrak Mahallesi'nde meydana geldi. Sigara kaçakçılığı yüzünden kaldığı cezaevinden 3 gün önce izinli olarak evine gelen Fatih Öztunç, tek taraflı olarak sevdiği ve daha öncede istettiği amcasının kızını yine istetti. Olumsuz yanıt alınca da pompalı tüfekle amcası S.Ö.'nün evini basarak rastgele ateş etti. Bunun üzerine oğlu H.Ö. ile birlikte dışarı çıkan S.Ö., yeğenini sopa darbeleriyle döverek ölümüne neden oldu.

Olayın ardından S.Ö ve oğlu H.Ö. kayıplara karışırken, hayatını kaybeden Fatih Öztunç'un cesedi ise otopsi için Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma mahallede geniş güvenlik önlemi alıp, soruşturma başlattı. - Başkalevan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de Kız Meselesi Yüzünden Amca, Yeğenini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement