Başkan Acar'a Yenilikçi Fikir Sahibi Öğrencilerden Sevgi Çemberi - Son Dakika
Yerel

Başkan Acar'a Yenilikçi Fikir Sahibi Öğrencilerden Sevgi Çemberi

Başkan Acar\'a Yenilikçi Fikir Sahibi Öğrencilerden Sevgi Çemberi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tebrik ziyaretlerinin ardından TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu ve Toyota Borovalı işbirliğinde düzenlenen “Çevre ve Yenilikçi Fikirler Projesi” kapsamında öğrencilerin projenin bir parçası olarak hazırladığı “yol güvenliği için yaya ve engelliye saygı” konulu fotoğraf sergisine katıldı.

17.04.2014 15:44

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tebrik ziyaretlerinin ardından TED Aliağa Koleji Vakfı Özel İlkokulu ve Toyota Borovalı işbirliğinde düzenlenen "Çevre ve Yenilikçi Fikirler Projesi" kapsamında öğrencilerin projenin bir parçası olarak hazırladığı "yol güvenliği için yaya ve engelliye saygı" konulu fotoğraf sergisine katıldı. TED Aliağa Koleji İlkokul Orta Salonu'nda düzenlenen sergiyi ziyaret eden Başkan Serkan Acar öğrencilerin ilgi odağı oldu.

BAŞKAN ACAR'DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Miniklerin sevgi çemberine aldığı Başkan Serkan Acar sergide fotoğrafı yer alan öğrencilerle tek tek ilgilenerek, proje hakkında bilgi aldı. Serkan Acar, "Öğrencilerin yaşadığımız şehrin sorunlarına duyarlı ve çözümler arayan bireyler olarak yetişmelerinde büyük emek sarf eden öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Trafikte yüksek risk altında bulunan yayaları ve engellileri korumak adına farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan sergiyi çok yayarlı buldum, öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. Sergiye Atatürk İlkokulu ve Petkim İlkokulu öğrencileri de fotoğraflarıyla katkıda bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret renkli görüntülere sahne oldu. TED Aliağa Koleji Lise Müdürü ve Genel Koordinatörü Orkun Karapostal, okul öğretmenleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta İlkokul Müdürü Hacer Ersezen proje hakkında bilgilendirme yaparken öğrencilere de katılım sertifikaları dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Acar'a Yenilikçi Fikir Sahibi Öğrencilerden Sevgi Çemberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement