Başkan Ak, Asfalt ve Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak, Asfalt ve Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Ak, Asfalt ve Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaz döneminin gelmesiyle birlikte başlayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

05.06.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaz döneminin gelmesiyle birlikte başlayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nisan ayında başlayan asfalt ve kaldırım çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Emrah Mahallesi Tokat Sokak, Kuşcağız Mahallesi Çiğdem Sokak ve Esertepe Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. 2016 yılı içerisinde 100 bin ton asfalt ve 125 bin metrekare beton parke taş yol iyileştirme ve kaldırım çalışması hedefleyen Keçiören Belediyesi ekipleri, Başkan Ak'a çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Keçiören'in en büyük spor salonu olma özelliğini taşıyan ve 4 Şubat 2016'da temeli atılan Keçiören Spor Salonu inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Ak, spor salonunun inşaatının yüzde 25'lik kısmının tamamlandığını ve 19 Mayıs 2017'de hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

2016 yılı içerisinde 20 bin ton asfalt serim çalışması yapan Keçiören Belediyesi asfalt ekibi, Kuşcağız Mahallesi Çiğdem Sokak, İncirli Mahallesi 74. Sokak, Kanuni Mahallesi 901. ve 904. Sokak'ta serim çalışması yapıyor. EnerjiSA'nın çalışmalarını tamamlamasının ardından Yayla Mahallesi'nde de yama çalışmasına geçildi. Esertepe ve Kuşcağız mahallelerinde hem asfalt hem de kaldırım çalışması yapan ekipler, Yükseltepe Mahellesi 1846. ve 1847. sokaklarda yama çalışmasını sürdürüyor. ASKİ ile koordineli çalışan Belediye ekipleri Şehit Kubilay Özlem Caddesi, Selim Caddesi, Ufuktepe ve Atapark mahallelerinin belli bölümlerinde çalışmalarını gerçekleştirecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak, Asfalt ve Kaldırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement