Başkan Ak'tan Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak'tan Çocuklara Karne Hediyesi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ortaokul öğrencilerinin belediye tesislerindeki havuzlardan yarıyıl tatili süresince ücretsiz olarak yararlanmalarını sağladı.

25.01.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ortaokul öğrencilerinin belediye tesislerindeki havuzlardan yarıyıl tatili süresince ücretsiz olarak yararlanmalarını sağladı.

Yorucu bir eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne alan öğrencilere en güzel hediye Mustafa Ak'tan geldi. Başkan Ak, gençlere yönelik eğitici ve yönlendirici hizmetler vererek her türlü zararlı madde ile mücadele etmek amacıyla kurulan Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne verdiği talimatla, Keçiören'deki ortaokul öğrencilerinin belediye tesislerindeki havuzlardan yarıyıl tatili süresince ücretsiz olarak yararlanmalarını sağladı.

Karnesi ve velisiyle gelen tüm 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri Aktepe Spor Merkezi, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Kalaba Spor Merkezi ve Mevlana Kültür ve Spor Merkezindeki havuzlardan yararlanabilecekler.

Karne alan öğrencilere bir hediye vermek istediklerini ifade eden Başkan Ak, " Onların okul yorgunluğunu havuzlarımızda yüzerek üzerlerinden atmalarını diledik. Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedeni ve ruhunu da dinlendirir. Gençlerimizi bir yandan sokağın kötü etkilerinden ve zararlı bağımlılıklardan uzak tutarken, diğer yandan kişisel gelişimlerini sağlayacak aktivitelerle tanıştırıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak'tan Çocuklara Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement