Mamak Belediye Başkanı Akgül'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediye Başkanı Akgül'e Coşkulu Karşılama

Mamak Belediye Başkanı Akgül\'e Coşkulu Karşılama

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yüzde 47,77'lik oy oranıyla yeniden başkan seçildi.

03.04.2014 11:29  Güncelleme: 11:33

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yüzde 47,77'lik oy oranıyla yeniden başkan seçildi. Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından eşi Zeliha Akgül ile hizmet binasında coşkuyla karşılanan Akgül, bugüne kadar gayretli çalışmalarından dolayı tüm personeline teşekkür etti ve gelecek beş yılda Mamak'ı çok güzel günlerin beklediğini kaydetti.

Her seçimin bir kazananının olduğunu belirten Akgül, "Önemli olan kazananın görevini hakkıyla yerine getirmesidir" dedi. "Gün birlik günü, gün beraberlik günü" diyen Akgül, millete hak ettiği hizmeti vermeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, "Biz hiçbir zaman hiçbir şekilde ötekileştirmedik" diye konuştu. Amaçlarının yalnızca Mamak'a hizmet etmek olduğunu kaydeden Akgül, "En iyi hakem halktır. Halkımızın bize ikinci kez ilçemize hizmet etmemiz noktasında teveccüh göstermesi bizleri onurlandırdı. Bu ülke, vatan, millet bizim dedik. Farklılıklar mutlaka olacak dedik. Herkesi kucaklayarak yalnızca hizmet noktasında çalışacağız" dedi.

"MAMAK'IN TAMAMININ BAŞKANIYIM"

5 yıl boyunca Mamak'ta gerçekleştirdikleri çalışmaların halkın takdirinde karşılığını bulduğunu belirten Akgül, "Bugünden itibaren 570 binin yani Mamak'ımızın tamamının belediye başkanıyım. Mamak geleceğin beş yılında güçlenen ve gelişen bir ilçe olacak. İlçemizi değiştirecek ve geliştirecek hizmetlere gönül gönül'e kardeşçe devam edeceğiz. Belediyeye emeği geçen siz kıymetli mesai arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyor, ilçenin kaderini değiştirecek çalışmalara hep birlikte imza atacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Akgül, tebrikleri kabul etti.

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de, 30 Mart seçimlerinde kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Gece gündüz kapı kapı dolaşan hanımefendiler, beyefendiler ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hiç şüphemiz yok ki belediye başkanımız Mamak'ı 25 ilçe arasında birinci ilçe yapacak" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediye Başkanı Akgül'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement