Başkan Akgül Kız İstedi - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül Kız İstedi

Başkan Akgül Kız İstedi

Mamaklıları özel günlerinde yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu kez Mamak Belediyesi’nin en genç meclis üyesi olan Ahmet Zengertaş’ın isteğini geri çevirmeyerek kız istedi.

18.05.2016 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamaklıları özel günlerinde yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu kez Mamak Belediyesi'nin en genç meclis üyesi olan Ahmet Zengertaş'ın isteğini geri çevirmeyerek kız istedi.

Başkan Akgül, Zengertaş ailesi ile birlikte Kıbrıs Mahallesi'nde ikamet eden Bayram ailesine gerçekleştirdiği ziyarette Hüseyin ve Fatma Bayram'ın kızları Büşra'yı Ahmet Ahmet Zengertaş'a istedi. Aileler ve çift için hayırlı olması temennisinde bulunan Akgül, söz yüzüklerini de takarak mutluluklar diledi. Akgül, "Evlilik hayırlı bir kurumdur. Bir ailenin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin" dedi.

Mutluluğa adım attıkları için heyecanlı olduklarını kaydeden Ahmet Zengertaş, "Mutluluğa ilk adımı attık ve çok heyecanlıyız. Bu özel günümüzde ricamızı kırmayarak mutluluğumuza ortak olan başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kız isteme merasimine Akgül'ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Meclis Başkanvekili Erdal Ak katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgül Kız İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement