Başkan Akkaya'dan Belediye Personeline Herse - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya'dan Belediye Personeline Herse

Başkan Akkaya\'dan Belediye Personeline Herse

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, personel arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla belediyede çalışan tüm personele Akşehir’in geleneksel bir yemeği olan herse ikramı yaptı.

13.02.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, personel arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla belediyede çalışan tüm personele Akşehir'in geleneksel bir yemeği olan herse ikramı yaptı.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Başkan Akkaya'nın yanı sıra, başkan yardımcıları, birim müdürleri, memurlar, işçiler ve taşeron işçiler katıldı. Programda bir konuşma yapan Başkan Akkaya, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, "Bizler birer aileyiz. Adeta kader birliği etmişiz. Yerine göre eşimizden, çocuğumuzdan daha çok zamanı birlikte geçiriyoruz. Bu nedenle zaman zaman böyle programlarla bir araya gelip, kaynaşmayı, dayanışmayı artırmak istiyorum. İnşallah bundan sonra çeşitli vesilelerle sizlerle bu şekilde bir araya gelmemiz devam edecek" dedi.

Konuşmasında belediye hizmetlerinin önemine dikkat çeken Başkan Akkaya, "Belediye hizmetleri gerçekten kutsal bir görev. Bir insanın hayatında, doğumundan ölümüne kadar her türlü ihtiyacında yanında yer almayı gerektiren bir görev. Bu anlamda meşakkatli ama aynı zamanda da o kadar ecirli ve faziletli kutsal bir görev. Bu nedenle hepimize çok iş düşüyor. İşimizde çalışırken kesinlikle gayreti elden bırakmayalım. Çünkü bizim oradaki bir gayretsizliğimiz, bütün belediyeye ve bütün çalışanlarımıza mal ediliyor. Buna lütfen dikkat edelim! Bir kendinizi değil, arkadaşlarınızı, bütün belediyeyi ve hatta bütün Akşehir'i temsil ediyorsunuz. Arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğunun, üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum. Bunun için de sizleri tebrik ediyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Aynı gayretin artarak hepimizde devam etmesini diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya'dan Belediye Personeline Herse - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement