Başkan Akkaya, İl Birincisi Ekibi Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Akkaya, İl Birincisi Ekibi Altınla Ödüllendirdi

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya'da yapılan "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışmasında il birincisi olan Akşehir Bahçelievler Ortaokulu öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

27.04.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya'da yapılan "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışmasında il birincisi olan Akşehir Bahçelievler Ortaokulu öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 6. sınıflar arası "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışmasında, 570 okulu eleyen Akşehir Bahçelievler Ortaokulu il birincisi oldu.

Şampiyon ekip ve okul idarecileri, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Elif Gök, Çağla Göçer ve Kübra Candan'dan oluşan takımla finalde yarışan Bahçelievler Ortaokulu, rakiplerini eleyerek Konya il birincisi oldu.

Bahçelievler Ortaokulu'nun bu büyük başarısından mutluluk duyduklarını ifade eden Akkaya, "Akşehir'imize bu gururu, mutluluğu ve heyecanı yaşattıkları için öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasında büyük emek sarf eden okul müdürümüzü, müdür yardımcımızı ve öğretmenlerimizi ve özellikle öğrencilerimizin anne ve babalarını kutluyorum. Akşehir'imiz her alanda olduğu gibi, bilgi yarışmaları alanında da başarılı." dedi.

Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mehmet Akça da Akkaya'ya teşekkür ederek, "Kızlarımız, zorlu bir süreç içinde yarışarak bu başarıyı hak etti. Bu süreçte çok şükür Akşehir'i birinciliğe taşıdık ve birinci olarak adımızı yazdırdık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Akkaya, öğrencilere altın takıp, Akşehir Belediyesi Kültür Yayınlarının eserlerinden oluşan birer set armağan etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Akkaya, İl Birincisi Ekibi Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement