Başkan Altunay'dan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Altunay'dan 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 77’nci yılında Sultangazi’de düzenlenen etkinliklerle anıldı.

10.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 77'nci yılında Sultangazi'de düzenlenen etkinliklerle anıldı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençliğin nitelikli ve kimlikli yetişmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 77'nci yılında törenlerle anıldı. Sultangazi'de anma etkinlikleri, Sultangazi Hükümet Konağı önünde Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başladı. Daha sonra Özel Kaşgarlı Mahmut Okullarında devam eden törene Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Sait Altınyuva, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Sultangazi Belediye Bakanı Cahit Altunay, M. Kemal Atatürk'ün bıraktığı mirasa sahip çıktıklarını söyledi. Eğitime her zaman destek verdiklerini kaydeden Başkan Altunay, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençliğin nitelikli ve kimlikli yetişmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Gerek eğitim kurumları açarak gerekse okullarımızın ihtiyaçları karşılayarak eğitime desteklerimizi her zaman devam ettireceğiz" dedi.

Törende öğrenciler "Ben Atatürk'üm" isimli şiir gösterisi sundular. Ney dinletisinin yer aldığı etkinliklerde öğrenci ve öğretmenlerden oluşan koro da Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Programda ayrıca Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, şiirler ve barkovizyon gösterimleri sunuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altunay'dan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement