Başkan Arslan'dan Sasalı'ya Hizmet Atağı - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan'dan Sasalı'ya Hizmet Atağı

Başkan Arslan\'dan Sasalı\'ya Hizmet Atağı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’deki mahalleleri gezme turuna Sasalı ile devam etti.

16.03.2015 11:49

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mahalleleri gezme turuna Sasalı ile devam etti. Sasalı'da gün boyu incelemelerde bulunan Başkan Arslan, Sasalı'da imar sorununun çözümü başta olmak üzere, Sasalı'nın turizm cenneti yapılması adına birçok çalışmaya hız verdiklerini belirtti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberindeki heyet Sasalı'da yerinde tespit ve incelemelerde bulundu. Yoğun mesaisi içerisinde her hafta periyodik olarak ilçede inceleme ve denetlemelerde bulunan Başkan Arslan, buraya yapılması planlanan hizmet ve düzenlemelere yönelik bilgi verirken, yürütülen hizmet ve projelere ilişkin Sasalı Hizmet Birimi yetkililerinden de bilgi aldı. Sasalı'nın İzmir'in turizm cennetlerinden biri haline getirilmesi, bisiklet yarışları için üstlendiği misyonun daha iyi koşullarda tanıtılabilmesi, bölgedeki imar sorununun giderilmesi ve daha birçok alanda adından söz ettiren bir yer olması adına canla başla çalışacaklarının sözünü veren Başkan Arslan, Sasalı'nın her yerini karış karış gezerek, kahvelerde ve açık alanlarda vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Arslan daha sonra ilçe esnafını gezerek, hem esnafın hem de vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

"SASALI NEDEN TURİZM CENNETİ OLMASIN"

Son dönemde Sasalı adına çok başarılı çalışmalar yürütüldüğünü, ama daha iyi projelerle tanıtılması gereken bir yer olması sebebiyle de ayrıca çok önemsenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Arslan, "Çiğli'nin her noktasını gezmeye, sorun ve talepleri yerinde incelemeye devam ediyoruz. Sasalı doğa güzelliği ve doğaya entegre bir yaşam sunması açısından Çiğli için çok önemli merkezlerden biridir. Günümüz koşullarında hepimiz şehir yaşamının zorluk ve stresinden nasibimizi alıyoruz. Böyle ortamlardan uzaklaşmak adına Sasalı gibi doğanın çok ortasında bir yerde yaşama şansına sahip olmak da bir şanstır. Sasalı neden bir turizm cenneti olmasın? Bu anlamda yeni proje ve hizmetleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Bölgede büyük oranda çözülememiş imar problemini de ivedilikle çözmek için çalışacağız. Bizim için, Çiğli'de mutlu ve huzurlu bir yaşam için mücadele vermekten daha önemli bir şey yoktur. Çiğli halkının memnuniyeti her şeyin üzerindedir. Bu uğurda belediye olarak günceli yakalamaya, canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan'dan Sasalı'ya Hizmet Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement