Başkan Atila, Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Atila, Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Atila, Personeliyle Bayramlaştı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.

26.07.2014 12:40

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Temizlik işleri ve fen işleri şantiyesindeki işçilerle sabah görev yerlerine dağılmadan önce bayramlaşan Başkan Atila, diğer birimlerdeki çalışanlarla da Nikah Salonu'nda biraraya geldi. Bornova Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Atila, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

"BORNOVA BİZİM EVİMİZ"

Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Atila, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığını hatırlatarak, "Ramazan ayı boyunca belediye olarak dayanışma ruhunu ön plana çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Bayramda da aynı dayanışma ruhunun yaşatılacağına yürekten inanıyorum" dedi. Her zaman 'Bornova Bizim Evimiz' anlayışıyla çalıştıklarını ve en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Atila, "Bütün çalışanlarımız vatandaşlarımıza hizmet için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bornova halkı adına tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha da çok çalışarak içemizi daha da güzelleştireceğiz" diye konuştu.

"ŞEHİDİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZDE"

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Kavaklıdere Mahallesi'nden Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan'ın ve tüm şehitlerin acılarını yüreklerinde taşıdıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Tüm milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atila, Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement