Başkan Bakıcı ve Beraberindekiler Fiumicino Kentinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı ve Beraberindekiler Fiumicino Kentinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Bakıcı ve Beraberindekiler Fiumicino Kentinde İncelemelerde Bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İtalya’ya gerçekleştirdiği ziyarette, Roma’nın Fiumicino Kenti Belediye Başkanı ile görüşerek burada incelemelerde bulundu.

21.11.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İtalya'ya gerçekleştirdiği ziyarette, Roma'nın Fiumicino Kenti Belediye Başkanı ile görüşerek burada incelemelerde bulundu.

Fiumicino Kenti Belediye Başkanı Esterıno Montino Beyefendi'yi ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Belediye Meclis üyeleri, belediyecilik faaliyetleri ve uygulamaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bozüyük'ten ve Türkiye'den Roma'ya ve Fiumicino'ya sevgi ve selamlar ileten Başkan Bakıcı, Montino'ya plaket takdim etti. Bozüyük Belediyesi ekibini sevecenlikle karşılayan Montino da, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti, Bozüyük'e sevgi ve selamlarını yolladı. Bozüyük Belediyesi ekibi, Fiumicino kentindeki imar, şehircilik ve belediye hizmetleri üzerine yapılan bilgilendirme ve sohbetin ardından şehir genelinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ve projeleri yerinde inceledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı ve Beraberindekiler Fiumicino Kentinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement