Başkan Baran Köylerdeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran Köylerdeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Baran Köylerdeki Çalışmaları İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Elmacık, Sevindikli ve Karayakuplu köyünü ziyaret etti.

18.05.2015 14:43

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Elmacık, Sevindikli ve Karayakuplu köyünü ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra Başkan Baran'a Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde kalabalık bir ekiple köylere giden Başkanlar, yine aynı şekilde köy halkının yanında olarak sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

İlk olarak Elmacık köyüne geçen Başkan Baran ve beraberindekiler, köy muhtarlığının düzenlediği hayır cemiyeti programına katıldı. Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan'ında katıldığı cemiyete çevre köylerden gelen vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Elmacık köyünün yeşilliği içerisinde gerçekleşen cemiyette halka hitap eden Belediye Başkanı İsmail Baran, köylere yapılan yatırımlardan bahsetti. Başkan Baran, "Bu cemiyeti düzenleyen ve bizleri böylesine güzel ortamda güzel insanlarla buluşturan muhtarımız Ömer Günbatı'ya teşekkür ederim. Yeni yasayla birlikte köylerimiz daha canlandı, bunu gözle görmemek mümkün değil. Yollarımız, Alt Yapımız, Muhtarlık hizmet alanımız ile yeni mahallemiz daha yaşanılabilir yer haline geldi. Bu çalışmalar diğer köylerimizde de durmadan devam ediyor" dedi.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Baran, onlarla birlikte kısa bir süreliğine eğlenceli ve neşeli anlar yaşadı. Sık sık resim çekilerek güzel anları ölümsüzleştiren köy halkı Belediye Başkanı İsmail Baran'a kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler.

Yapılan Hayır Cemiyetinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Elmacık köyünden Karayakuplu köyüne geçerek, vatandaşlarla buluştu. Köy muhtarı Ali Korucuoğlu'nun köy girişinde karşılamasıyla başlayan ziyaret köy kıraathanesinde devam etti. AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Baran vatandaşların istek ve taleplerini not alarak dikkatle dinledi. Gerekli talimatları yerinde veren Başkan Baran, halledilmesi gereken notları ilgili müdürlüklere bildirerek vatandaşın takdirini topladı.

Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra Körfez Belediyesi 42. Altın Kiraz Festivali Taşköprü Şenlikleri Yağlı Güreş Müsabakalarının yapılacağı alanı da inceledi. Başkan Baran, şenliklerin yapılacağı alanı çok beğendiğini ifade etti. Şenliklerin içeriğinin çok dolu olduğunu ve sadece yağlı güreş ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Başkan Baran, "42. Kiraz festivalimiz bu yıl dolu dolu geçecek. Çeşitli konserler, Yağlı Güreş, Halk Oyunları ve Atış müsabakaları yapılacak. Atış yapılacak olan alanı da denetledik. Yapılacak olan 42. Altın Kiraz festivali ile Atıcılık faaliyetini daha aktif hale getireceğiz. Bu sporu sevenlerin sayısını da artırmış olacağız bu vesileyle" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran Köylerdeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement