Başkan Batur da Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Batur da Mazbatasını Aldı

Başkan Batur da Mazbatasını Aldı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı.

03.04.2014 16:53  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladılar.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonucunda Narlıderelilerin bir kez daha göreve çağırdığı Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur mazbatasına alarak görevine başladı. Narlıdere'de kurulan 156 sandıktan çıkan oylara göre dördüncü dönemine adım atan Batur mazbatasını Narlıdere İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şaziye Kitapçı'dan aldı. Narlıdere ilçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbata teslim töreni ile Narlıdere Belediye Başkanı Batur, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar mazbatalarını alarak resmen görevlerine başlamış oldu.

Başkan Batur Narlıdere'ye hizmet edecek olan 7'si kadın 24 meclis üyesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Batur Narlıdere'yi daha çağdaş ve yaşanılabilir bir ilçe yapmak için vatandaşla iç içe ve el ele çalışacaklarını ifade eden meclis üyelerine bu fotoğraftaki birlik, beraberlik ve uyumun örnek olmasını diledi. Mazbata töreninin hemen ardından Narlıdere Belediyesine gelen başkan Batur'u, yüzlerce belediye çalışanı kapıda karşıladı. Başkan Baturun yeni görevini kutlayan ve çiçek takdim edene belediye çalışanlarına küçük bir konuşma yapan Batur; seçimler geldi geçti, şimdi çalışma zamanı dedi, Batur " Her zaman olduğu gibi Narlıdere'deki seçim süreci dostluk kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde geçmiştir. Arada çıkan çatlak seslere, işi sadece iftira atmak isteyenlere karşı durduk ve Narlıdere'yi karanlık güçlere teslim etmedik. Seçim bitti şimdi görev zamanı, meclis üyelerimizle, belediye çalışanlarımızla, muhtarlarımızla bütün Narlıdere'yi kucaklayarak işimize dört elle sarılacağız. Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde Narlıdere'yi güzel günlere götüreceğiz. Bana ve meclis üyesi arkadaşlarıma Cumhuriyet Halk Partisine verdiğiniz destek için, seçim bürolarımızda, sandık başlarında görev yapan, oylarımıza sahip çıkan tüm arkadaşlarıma, tertemiz bir seçim süreci geçirmemizi sağlayan CHP Narlıdere İlçe başkanım Cafer Esen'e, kadın ve gençlik kollarımıza, sivil toplum örgütlerimize, CHP il teşkilatı ve CHP genel merkez ile olan ilişkilerimizde köprü görevi gören CHP İzmir İl Başkan yardımcımız Celal Yıldıza ve siz değerli Narlıdere'li kardeşlerime binlerce kez teşekkür ediyorum" dedi.

BABAYA TEŞEKKÜR

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur belediye önünde yaptığı konuşmasında seçimler boyunca kendisini destek olan eşine, çocuklarına ve tüm ailesine ayrıca teşekkür ederken, "Özellikle seçimlerin ilk gününden itibaren heyecanını hiç bitirmeyen, her zaman yanımda ve en yakın destekçim olan babam Rasim Batura çok teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Batur da Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement