Başkan Çalık, Başarılı Aşçı Öğrencilerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalık, Başarılı Aşçı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Başkan Çalık, Başarılı Aşçı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Antalya’nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, VIII. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yemek Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

21.01.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, VIII. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yemek Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

VIII. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yemek Yarışması'nda dereceye giren Serik İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti. Başkan Çalık, Antalya Expo Center'da Türkiye Şefler Birliği tarafından düzenlenen VIII. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yemek Yarışması'nda hazırladıkları "sebze püresi yatağında mantarlı garnitür eşliğinde baklava hamuruna sarılmış vişneli kuzu sırtı yemeği" ile Antalya birincisi olan Serik İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri Aynur Küçükyorgancı, Veysel Üstün ve Onur Mercan'ı, başarılarından dolayı kutladı. Başkan Çalık; "Artık şampiyonlar Serik'ten çıkıyor. Her hafta başarılara bir yenisi ekleniyor. Şampiyonlarımızdan bundan sonrada iyi başarılar bekliyoruz" dedi. Daha sonra Başkan Çalık Şampiyon aşçılara birer kol saati ve Serik Belediye spor'un formasını hediye etti.

Ziyarette. Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Şahin ve öğretmenler katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalık, Başarılı Aşçı Öğrencilerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement