Başkan Çelikbilek Kavacık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelikbilek Kavacık'ta İncelemelerde Bulundu

Başkan Çelikbilek Kavacık\'ta İncelemelerde Bulundu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 'Beykozlularla Sabah Buluşmaları' programını sürdürüyor.

04.04.2015 09:46

Kavacık Yıldırım Beyazıt Camii cemaatiyle sabah namazının ardından kahvaltıda biraraya gelen Başkan Çelikbilek, mahalle sakinleriyle sohbet etti, Kavacık'ta yer alan okulları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yanı sıra AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, Belediye Başkan danışmanları ve birim müdürleri programda hazır bulundu. Kavacık Yıldırım Beyazıt Camii'nde kılınan sabah namazının ardından gerçekleşen kahvaltı programında mahalle sakinleri Başkan Yücel Çelikbilek ile sohbet edip, merak ettikleri konuları sordular.

Kahvaltı programının ardından Başkan Yücel Çelikbilek ve beraberindeki heyetle beraber Kavacık Pazarı'nı gezerek, pazarcılara hayırlı işler diledi. Tezgâhlarını yeni açan pazarcılar da Başkan Çelikbilek'e ilgisi dolayısıyla teşekkür ettiler.

Pazarın ardından Kavacık'ta bulunan Selahattin Karakaşlı İmam Hatip Ortaokulu ve Kavacık Borsa İstanbul İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Çelikbilek, burada okul müdürlerinden okulların fiziki ve eğitim koşullarıyla ilgili bilgi aldı.

Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi kapsamında her türlü tamir, tadilat, boya ve temizlik malzemesi desteğini sağladıklarını ifade eden Başkan Çelikbilek, her okula bilgisayar, kitap ve eğitim araçları sağladıklarını ve bu yıl içinde bütün okulların eksiklerinin giderileceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çelikbilek Kavacık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement