Başkan Çerçioğlu: "Atça'ya Hak Ettiği Kaliteli Hizmeti Vereceğiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu: "Atça'ya Hak Ettiği Kaliteli Hizmeti Vereceğiz"

Başkan Çerçioğlu: "Atça\'ya Hak Ettiği Kaliteli Hizmeti Vereceğiz"

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Atça’da seçim bürosu açılışına katıldı ve Atça pazarında vatandaşlarla buluştu.

25.02.2014 10:04

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Atça'da seçim bürosu açılışına katıldı ve Atça pazarında vatandaşlarla buluştu.

CHP Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Osman Yıldırımkaya, CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Server Hayırsever ile yoğun kalabalığın karşıladığı Başkan Çerçioğlu, CHP Atça seçim bürosunun açılışını yaptı.

Coşkulu kalabalık ve sevgi gösteriyle karşı karşıya kaldığı seçim bürosu açılışında Başkan Çerçioğlu, Atça'ya hak ettiği hizmeti Büyükşehir Beleyesi tarafından verileceğini ifade etti.

Atça'da en büyük projelerinin organize tarım alanları olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, "Bizim memleketimiz tarım memleketidir, tarım denince de akla Sultanhisar geliyor. Fakat çiftçilerimiz hak ettiğimiz konumda değildir. Ayrıca Atça'ya jeotermal getirmenin sözünü veriyorum. Atça'da tarım jeotermal ile yapılacak, evlerimiz jeotermal ile ısınacak. Atça ve Sultanhisar karayoluna battı çıktı yapacağız. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim önceliğimizdir. Aydın'da beş yılda yaptıklarımız bütün hizmetler ortada. Bizim hedefimiz daha çağdaş ve modern bir kent yaratmak. Atça'ya da hak ettiği kaliteli hizmeti vereceğiz. Yılların belediyesi olan Atça Belediyesi'nin ışığını söndürmeye kalktılar. Buradan söz veriyorum biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Atça Belediyesi'nin ışığını asla söndürmeyeceğiz " dedi.

Açılıştan sonra Başkan Çerçioğlu vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttı. Seçim bürosu açılışının ardından Atça pazarına büyük bir kalabalık ile gelen Başkan Çerçioğlu, pazar esnafına hayırlı işler dileyip sohbet etti. Pazar alışverişi de yapan Başkan Çerçioğlu, alkışlar eşliğinde Atça'dan ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu: 'Atça'ya Hak Ettiği Kaliteli Hizmeti Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement