Başkan Çerçioğlu, Üreticiye Destek İçin 250 Ton Patates Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Üreticiye Destek İçin 250 Ton Patates Aldı

Başkan Çerçioğlu, Üreticiye Destek İçin 250 Ton Patates Aldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiye destek olmaya devam ediyor.

21.06.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiye destek olmaya devam ediyor. Başkan Çerçioğlu, üreticiye destek amaçlı Bozdoğanlı patates üreticisinden 250 ton patates aldı.

Bozdoğan Eymir Mahallesi'nde Aydın Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasına konuk olan Başkan Çerçioğlu, iftar yemeği öncesinde üreticinin elinde kalmış 250 ton patatesi büyükşehir belediyesi olarak satın aldı. Etkinliğe Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi, patates üreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan patatesler Aydın il genelinde 10'ar kiloluk torbalar halinde dağıtılacak.

ÜRETİCİNİN İMDADINA BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YETİŞTİ

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, üreticiye çok büyük destek olan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ederken, Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi ise "Patates üreticilerimiz çok zor durumdaydı. Sıkıntıda olan üreticinin imdadına Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu yetişti. Kendisinden Allah razı olsun. Üretici alıcı bulamıyordu, ürünler tarlada kalmıştı. Mutluluğumuzu tarif edemeyiz. Üreticiler ve aileleri adına Başkan Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ÜRETİCİNİN HER ZAMAN YANINDAYIM

Üreticiye her zaman sahip çıkacaklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Üreticiye destek halka hizmet amacıyla zor durumda olan üreticimizin imdadına yetiştik. Tarlada kalan patatesleri alarak üreticimize rahat bir nefes aldırdık. Çiftçimiz, üreticimiz merak etmesin. Ben olduğum sürece asla sıkıntıya düşmeyeceksiniz. Her zaman yanınızdayım. Aldığımız patateslerin dağıtımına hemen başlıyoruz, il genelindeki ihtiyaç sahiplerine 10'ar kiloluk paketler şeklinde ulaştıracağız. Hem üreticimize destek olacağız, hem de fakir fukaraya sahip çıkacağız" sözleri Bozdoğan halkı ve üreticilerden büyük alkış aldı.

Başkan Çerçioğlu, iftar ve patates alımından sonra kendi elleriyle basın mensuplarına ve vatandaşlara kar helvası dağıttı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Üreticiye Destek İçin 250 Ton Patates Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement