Başkan Çetin 3. Esnaf Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin 3. Esnaf Toplantısına Katıldı

Başkan Çetin 3. Esnaf Toplantısına Katıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel esnaf toplantılarının üçüncüsüne katıldı.

11.03.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel esnaf toplantılarının üçüncüsüne katıldı. Değişik meslek kollarındaki esnafla sabah kahvaltısında buluşan Çetin, esnafın taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu.

Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri Özler Restoran'da Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği (PUSİAD) ile Vaha Demir Çelik'in düzenlediği "3. Esnaf Toplantısı"na Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Doğan, Seyit Mehmet Gümüş, PUSİAD Başkanı Evser Aydemir ve çok sayıda esnaf katıldı. Belediye çalışmalarından ilçedeki asayişe kadar birçok konunun konuşulduğu toplantıda Başkan Çetin, ilçede yapılan çalışmaları anlattı. İlçe esnafı ile düzenli olarak bilgilendirme toplantıları yapan Çetin, "Pursaklar'da yaptığımız hizmetleri istişare ile yürütüyoruz. Bu toplantılarımız bunun en güzel örnekleridir. Daha sağlıklı ve sonuca odaklı çalışmalar yapmak için gruplar halinde esnaf kardeşlerimizle buluşuyoruz" dedi.

PUSİAD Başkanı Aydemir'in selamlama konuşmasının ardından katılımcılara hitap eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar'daki değişim sürecini ve yapılan projelerle planlanan hizmetleri anlattı. Fuar alanından Otonomi bölgesine, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Uluslararası Polis Eğitim Merkezi'ne (UPEM) kadar birçok proje ve yatırımlar hakkında esnafı bilgilendiren Çetin, bu tür yatırımların bölgeye kaydırılmasıyla Pursaklar'ın gelişim ve değişimine önemli bir katkı sağlanacağını vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin 3. Esnaf Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement