Başkan Çintimar Batmana Geliyor - Son Dakika
Spor

Başkan Çintimar Batmana Geliyor

Başkan Çintimar Batmana Geliyor

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve ekibi, Kros müsabakaları öncesi Batman'a gelecekleri öğrenildi.

24.01.2014 14:40

Atletizm federasyonu Batman'a geliyor.

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve ekibi, Kros müsabakaları öncesi hava yoluyla Batmana gelecek.
Müsabakalara 2 gün kala ilimize gelecek olan Federasyon başkanının başta Vali Yılmaz Arslan olmak üzere, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı ile Rektör'ü ziyaret edeceği açıklandı.

KROS LİGİ GÖRKEMLİ GEÇECEK

Pazar günü koşulacak olan Turkcell Süper lig kros müsabakalarına genç bayanlar kategorisinde 8, genç erkekler kategorisinde 8 ve büyük bayanlar ile büyük erkekler kategorilerinde ise 8 takımın katılacağı açıklandı. Toplam 32 takım ve 200 sporcunun yarışacağı müsabakaların Beşiri yolunda bulunan organize sanayi bölgesi arkasındaki alanda koşulacağı belirtildi. Kros ligine katılacak olan takımlardan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon ile birlikte Petrolspor atletizm takımında yer aldığı açıklandı. BAŞKUT "HAZIRLIKLARIMIZI BİTİRDİK"
Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Ufuk Başkut kros ligi ile ilgili olarak hazırlıkları bitirdiklerini belirterek "Bilindiği üzere yıllardır bölgemize bu tür büyük organizasyonlar verilmemekteydi. Sayın Federasyon başkanımız Fatih Çintimar ve yönetim kurulu çok büyük çıkış yakalayan ilimizi uygun bularak müsabakayı ilimize verdiler. Yazının elimize ulaşmasından bu yana geçen 40 günlük sürede bütün hazırlıklarımızı yaptık. 2 km'lik koşu parkuru, yaşam alanları, protokol çadırı, ödüller, takımların karşılanması ve otellere yerleştirilmesi gibi birçok organizasyonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile yaptık. Artık müsabakaları beklemekteyiz. Bir aksilik olmaması durumunda çok güzel bir organizasyon yapacağı" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Başkan Çintimar Batmana Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement