Başkan'dan Gece Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Gece Mesaisi

Başkan\'dan Gece Mesaisi

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden projelerine gece denetimi yaptı.

04.09.2014 08:51  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulutepe Caddesi peyzaj düzenlemesi, Bozköy Deresi ve Kent Park çalışma sahalarını denetleyen Başkan Ergün, işlerin sağlıklı yürütülmesi, Manisalıların en iyi hizmeti alabilmesi için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden projelerine gece yarısı denetimi yaptı. İlk olarak Ulutepe Caddesi peyzaj düzenlemesini inceleyen Başkan Ergün, düzenlemenin Manisa'ya ayrı bir güzellik katacağını söyledi. Özellikle geceleri kentin ışıklarını vatandaşların seyir teraslarında tepeden izleyeceğini belirten Başkan Ergün, projenin kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılacağını söyledi. İncelemeler sırasında vatandaşlar da, çalışmalar nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Mesai mefhumu gözetmeyeceğiz

Manisa'da hizmetlerin aksaksız ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, Manisalılara en iyi hizmetleri sunabilmek amacıyla gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sadece ve sadece Manisa'mız ve Manisalı hemşerilerimiz için çalışıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin tüm ekibimizle birlikte 7/24 sahadayız. Manisalılar rahat olsun. Gerek büyükşehir geçiş süreci, gerekse en iyi hizmetlerin sağlıklı bir şekilde hemşerilerimize ulaştırılması noktasında bu çalışmalarımızı, denetimlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Gece Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement