Başkan Demirtaş Bayramda Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirtaş Bayramda Çocukları Sevindirdi

Başkan Demirtaş Bayramda Çocukları Sevindirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kendisi ile bayramlaşmaya gelen çocuklara 5 TL bayram harçlığı vererek sevindirdi.

28.07.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kendisi ile bayramlaşmaya gelen çocuklara 5 TL bayram harçlığı vererek sevindirdi.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bu gün saat 12.00'de başlayan bayramlaşma törenine siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş bayramlaşmaya gelen vatandaşların bayramlarını tebrik ederek, misafirlerine çikolata ve çay ikramında bulundu. Demirtaş kendisinin bayramını kutlamaya gelen çocukları ise 5 TL harçlık vererek sevindirdi. Başkan Demirtaş'ın makamında kuyruk oluşturan çocuklar aldıkları 5 TL bayram harçlığı ile büyük bir mutluluk yaşadılar. Bayramların insanların mutluluklarını paylaştığı küskünlerin barıştığı çok özel günler olduğunu ifade eden Demirtaş tüm İslam aleminin ve Gülüç halkının bayramını kutladığını söyledi. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Filistin'de Müslümanların baskı altında, silahaltında yaşam mücadelesi verdiğini dile getiren Demirtaş, burada hayatını kaybeden Müslümanlara da Allah'tan rahmet diledi. Müslümanların birlik ve beraberliği yakalayarak mahsur kaldıkları zulümden en kısa sürede kurtulmalarını dileyen Demirtaş, halkın Gülüç Belediyesi'nde ki bayramlaşmaya gösterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirtaş Bayramda Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement