Başkan Doğan, Çocuklara Belediyeyi Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Çocuklara Belediyeyi Anlattı

Başkan Doğan, Çocuklara Belediyeyi Anlattı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Başiskele’de bulunan okulun öğrencilerini makamında kabul ederek belediyeyi anlattı.

16.05.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Başiskele'de bulunan okulun öğrencilerini makamında kabul ederek belediyeyi anlattı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Başiskele'de hizmet veren okulunu öğrencilerini, müdürlerini ve öğretmenlerini misafir etti. Başkan Doğan gelen öğrencilerin sorduğu soruların cevaplarını vererek, belediyenin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

İzmit Belediye Başkanlığı süresince çocuklara yönelik yaptıkları çalışmaları da anlatan Doğan, "Çocuklarımızın eğitiminden, sağlığından, sporundan birçok konuya kadar güzel projeler geliştiriyoruz. Türkiye'de ilk defa Çocuk Hakları Okulunu kuran bir belediyeyiz ve bu konuda model olarak ödül aldık. Çocuk Hakları Okulumuzda on binlerce çocuğumuza haklarını öğretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Satranç okullarımız, çocuklarımızın hem bir yandan zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını hem de satranç sporu ile beyinlerinin bir anlamda jimnastik yapmasını sağlamış oluyor" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Çocuklara Belediyeyi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement