Başkan Doğan, Kobidos Kulübünü Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Kobidos Kulübünü Makamında Ağırladı

Başkan Doğan, Kobidos Kulübünü Makamında Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü başkanı ve yönetimini makamında ağırladı.

15.03.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü başkanı ve yönetimini makamında ağırladı.

Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Cengiz Anaç ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Doğan, projelerle ilgili kulüp başkanı ve yönetimden bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Güçlü bir gelecek, güçlü bir millet için sportif faaliyetler çok önemli. Dağcılık, bisiklet önemli sporlar. Özellikle bisikletin ben de ayrı bir yeri var. Sizi kutluyorum. Çalışmalarınız hem bugüne hem de gelecekteki nesillere büyük katkı sağlayacaktır. Sağlıklı yaşlanma, başarılı yaşlanma çok önemli. Onu sağlamadaki birinci şeylerden birisi de sportif faaliyetlerdir. Sporla birlikte yaşını alan insanların daha başarılı ve daha sağlıklı yaşlandıkları bilinen bir gerçektir" dedi.

Başkan Doğan, bisikletin yaygınlaştırılması için göreve ilk geldiği günden beri büyük çaba içinde olduklarını da ifade ederek, "İlk belediye başkanlık seçim vaatlerim arasında bisiklet şehri İzmit'te vardı. İlk başlarda 'İzmit'te bisiklet mi kullanılır' diye bu projemizi küçümseyenler oldu. Fakat biz, yılmadık, çalıştık. Bisiklet yolları, bisiklet eğitim merkezi, bisiklet durakları, akıllı bisikleti, on binlerce öğrenciye ve öğretmene bisiklet dağıttık, dağıtmaya da devam ediyoruz. Gelişmiş ülkelerde bisiklet insanların yaşamlarıyla adeta özleşmiş durumda. Biz de de bu er geç olacak. Ben bu konuda oldukça umutluyum. Bisiklet projemiz hükümetimiz tarafından kabul gördü ve belediyeler bisiklet vermeleri konusunda teşvik ediliyor. Yıl sonuna kadar dağıtılacak bisiklet sayısı 50 bini geçecek. Hedefimiz İzmit'te bisiklet girmedik tek bir ev bile bırakmamaktır" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Kobidos Kulübünü Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement