Başkan Dündar İncelemelere Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar İncelemelere Başladı

Başkan Dündar İncelemelere Başladı

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yerel seçimlerin ardından köy statüsünden belediyeye bağlanan yeni mahalleleri ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

27.04.2014 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yerel seçimlerin ardından köy statüsünden belediyeye bağlanan yeni mahalleleri ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

136 mahallesi ve yaklaşık 140 bin nüfusu ile Samsun'un en büyük ilçelerinden biri olan Çarşamba ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yerel seçimlerin ardından köy statüsünden belediyeye bağlanan yeni mahalleleri ziyaret ederek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Başkan Dündar, ziyaretlerine ilk olarak Konukluk Mahallesi'nden başladı. Verdikleri sözleri yerine getireceklerini söyleyen Başkan Dündar, "Tüm mahallelerimizi tek tek ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde bizzat tespit edeceğiz. Bu bağlamda ilçemizin Konukluk, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Gülören, Köroğlu, Eğridere, Yeşildere, Güldere, Kabaceviz, Ulupınar, Selimine, Değincekk ve Koldere köylerini tek tek ziyaret ediyoruz. Ayrıca ziyaretlerimize belediyemizin fen, imar, park ve bahçeler müdürlüğü yetkilileri de eşlik ediyor. Gittiğimiz mahallelerde muhtarlar ve mahalle sakinleri ile görüşüyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz. Mahallelerimizin genelde yol, içme suyu, derelere menfez ve elektrik kesintileri gibi sorunlarının olduğunu gördük. Mahalle ziyaretlerimize devam edeceğiz. Belediye hizmetleri ile ilgili olmayan diğer tespitleri ilgili kurumlarla da paylaşarak çözüm noktasında çalışacağız. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile yürüteceğimiz koordineli çalışmalar sayesinde tüm bu sorunları yakın zamanda çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Mahallelerimizin sorunlarının giderilmesini önemsiyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar İncelemelere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement