Başkan Dündar, Koltuğu Çocuklara Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar, Koltuğu Çocuklara Bıraktı

Başkan Dündar, Koltuğu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.

23.04.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.

Başkan Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında kendisini ziyaret eden, Osmangazi İMKB Kız Meslek ve Anadolu Lisesi ile Farabi İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında ağırladı. İlk olarak Osmangazi İMKB Kız meslek Lisesi öğrencilerini ağırlayan Dündar, ardından Farabi İlköğretim Okulu 4-F sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Kendisini ziyaret eden çocuklarla sohbet edip, onların isteklerini dinleyen, sordukları soruları tek tek cevaplayan Başkan Dündar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara özel bayram hediye etmiş. Öncelikle bu güzel bayramınızı kutluyorum. Sizler çalışıp başarılı olursanız, ülkemiz emin ellerde olacaktır. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi için gerekli altyapıyı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Osmangazi belediyesi olarak çocuklarımızın kendini geliştireceği yeni merkezler yapıyoruz" dedi.

Dündar'ın koltuğunu devrettiği öğrencilerden, Farabi İlköğretim Okulu 4-F sınıfı öğrencisi Cerensu Çağlayan, önce heyecanlandı, ardından Dündar'ın da desteği ile heyecanını yenerek arkadaşlarının isteklerini dinledi. Bir de konuşma yapan minik Başkan Cerensu Çağlayan, "Bugün benim ilk günüm. Bu konuşmayı yapmamın sebebi, siz çocuklara çok değer vermem. Osmangazi'ye parklar yapacağım, çevremizde dolaşan başıboş hayvanları barınaklara toplayacağım. Ağaçların kesilip yerine ev yapılmasına müsaade etmeyeceğim. Ayrıca lösemili çocuklar için bakım evleri yapacağım" konuştu.

23 Nisan Çocuk Bayramı haftası sebebiyle kendisini ziyaret eden öğrencileri makamında ağırlayıp, onlara koltuğunu devreden Dündar, ziyaretlerin ardından minik öğrencileri çeşitli hediyeler vererek uğurladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar, Koltuğu Çocuklara Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement