Başkan Dündar Tpb Yönetiminde - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar Tpb Yönetiminde

Başkan Dündar Tpb Yönetiminde

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda AK Parti Bursa eski Milletvekili Niyazi Pakyürek başkanlığa seçildi.

24.08.2012 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda AK Parti Bursa eski Milletvekili Niyazi Pakyürek başkanlığa seçildi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yeni yönetimde yer aldı.

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu, birliğin Heykel'deki merkezinde yapıldı. Kayıtlı 54 üyesi bulunan birliğin genel kurulunda Niyazi Paükyürek başkanlığa seçilirken, yeni yönetimde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yahya Şimşek, Hayati Korkmaz, Kemal Demirel, Faruk Ambarcıoğlu, Ali Osman Sali, Şevket Orhan ve Mehmet Küçükaşık yer aldı.

Birlik başkanlığına seçilen Niyazi Pakyürek, Türk Parlamenterler Birliği'nin sıradan bir dernek olmadığının altını çizerek, her hafta düzenli olarak şehir ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini açıklayacaklarını kaydetti. Pakyürek, TPB'nin yeni dönemde çok daha faal olarak kamuoyu önüne çıkacağını sözlerine ekledi.

(MŞ)

24.08.2012 17: 06: 32

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar Tpb Yönetiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement