Başkan Evcilmen, "İşgaliye Zammını Bakanlar Kurulu Yaptı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, "İşgaliye Zammını Bakanlar Kurulu Yaptı"

Başkan Evcilmen, "İşgaliye Zammını Bakanlar Kurulu Yaptı"

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i, Antalya Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

06.02.2014 11:29

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i, Antalya Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

Başkan Evcilmen, Yusuf Öztürk başkanlığındaki Antalya Pazarcılar Odası'nın yeni yönetimini tebrik etti. Öztürk yeni yönetimleriyle her zaman Başkan Evcilmen'in yanında olduklarını dile getirdi. Pazarcı esnafının tepkiyle karşıladığı işgaliye zammı hakkında bilgi veren Başkan Evcilmen, işgaliye bedellerini 5 kat artıran zammın Bakanlar Kurulu tarafından yapıldığını kaydetti.

Bakanlar Kurulu kararı ile metrekaresi 50 kuruştan 2,5 TL'ye çıkarılan işgaliye zammının esnafta ciddi bir rahatsızlık yarattığını dile getiren Başkan Evcilmen, "Pazarcılığın ne kadar zor ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum. Göreve geldiğim günden buyana hep esnafın tarafında kararlar aldım. Bizim Muratpaşa Belediye Meclis'inde 50 kuruş olarak belirlediğimiz işgaliye bedeli maalesef Bakanlar Kurulu zammı ile 5 kat artırıldı. Bu kararın altında benim imzam yok. Bu durumu gittiğim her yerde açıklıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, 'İşgaliye Zammını Bakanlar Kurulu Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement