Başkan Evcilmen, "Kırcami'de Siyaseten Planlarımız Ertelendi" - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, "Kırcami'de Siyaseten Planlarımız Ertelendi"

Başkan Evcilmen, "Kırcami\'de Siyaseten Planlarımız Ertelendi"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, Kızıltoprak ve Doğuyaka Mahallesi’nde ortak miting gerçekleştirdi.

20.03.2014 10:09

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, Kızıltoprak ve Doğuyaka Mahallesi'nde ortak miting gerçekleştirdi.

Doğuyaka Mahalle Muhtarlığının karşısında bulunan geniş alanda düzenlenen mitinge halk büyük ilgi gösterdi. Mahalle muhtar ve adaylarının da katıldığı buluşmada. Başkan Evcilmen Kırcami planlarına yapılan itirazı gündeme almayan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ni halka şikayet etti. Mitinge katılan Mehmetçik ve Doğuyaka Mahallesi sakinlerinin Kırcami planlamasına yönelik soruları üzerine Başkan Evcilmen, "Kırcami'nin 5 binlik planları bitti. Eğer Büyükşehir Belediye Meclisi verdiğimiz önergemizi kabul etseydi, 1/1000'lik planları kendi meclisimizden geçirip sorunları kökünden halledecektik. Siyaseten bizim planlarımız ertelendi. Size şikayet ediyorum. Keşke o itirazları ret edip bize planı gönderselerdi. Kırcami Bölgesi mahallerinin yüzü şimdi gülecekti. Ama çok görüldü" diye konuştu.

Kızıltoprak Mahallesi'ne geride kalan 5 yılda yapılan hizmetleri dile getiren Başkan Evcilmen, "Kızıltoprak'a 24 kilometre kaldırım yaptık. Üzerindeki tüm müştemilatları kaldırarak 6 kilometre yol açtık, 52 kilometre asfalt döktük. İçinde çocuk oyun parkları ve spor aletleri olan 60 bin metrekarelik yeşil alan yarattık. Toplam 15 parkı hizmete açtık. Bir tane Spor Salonu, bir tane spor kompleksi, 6 basketbol sahasını tamamladık. Yeter mi? Yetmez. Yatırımlar devam edecek. Bu yatırımlar Muratpaşamıza hepinize helal olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, 'Kırcami'de Siyaseten Planlarımız Ertelendi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement