Başkan Fadıloğlu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Başkan Fadıloğlu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamlarını sürdüren yaşlıları ziyaret etti.

16.03.2015 16:27

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılar ile tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, 'Yaşlılara Saygı Haftasını' kutlayarak, karanfil takdiminde bulundu.

'18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, tek tek ellerinden öptüğü huzur evi sakinlerine karanfil dağıttı. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Fadıoğlu, bir süre onlarla sohbet ederek, sıkıntı ve isteklerini dinledi. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerde kuaförlük hizmeti alan kursiyerler ise, günün anısına Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan yaşlı vatandaşlara saç bakım hizmeti verdi. Bu sırada, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun ziyaretlerinden büyük bir mutluluk duyan yaşlı bir nine Başkan Fadıloğlu'nun elinden aldığı karanfilin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı anlamlı bir maniyi, okudu. Büyük beğeni ile maniyi dinleyen Başkan Fadıloğlu ve huzurevi sakinleri, yaşlı nineyi alkış yağmuruna tuttu.

Sadece yaşlılar haftasında değil onların her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Zaman buldukça yaşlılarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar yanlarında olup vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Büyüklerimizin manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı var. Bugünde kendilerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorduk. Aile Merkezlerimizdeki kuaförlük kursundan hocalarımız ve kursiyerlerimiz, huzurevindeki büyüklerimizin saç bakımlarını yapıyor. Ben bizleri bugün misafir ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Allah büyüklerimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin diyorum" dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİ BAŞKAN FADILOĞU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Fadıloğlu'nun ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, "Şehitkamil Belediye Başkanımız sürekli olarak bizleri ziyaret edip halimizi hatırımızı soruyor. Bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Bugün de bizleri ziyaret ederek, bizlerle yakından ilgilendi. Belediyeden gelen kuaför kızlarımız saç bakımızı yaptırdı. Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement