Başkan Fadıloğlu'ndan Gazikent Konutları Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan Gazikent Konutları Müjdesi

Başkan Fadıloğlu\'ndan Gazikent Konutları Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımı biten 660 konutun satışı başladı.

30.08.2014 16:04  Güncelleme: 16:12

Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımı biten 660 konutun satışı başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmaya evi giden vatandaşların parası karşılığında konut alma imkanına sahip olacaklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesi'nde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların, peşin veya krediyle konutlardan alma imkanına sahip olduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Gazikent'te yaptırmış olduğumuz konut projemiz bitti ve şuanda satışları gerçekleştiriliyor. Bu konutlarımız, alt geliri kötü olanlara değil, metrekare olarak, 150 metrekare olması münasebetiyle, dileyenin alabileceği nitelikte bir proje. Tabi bu projede de bizim önceliğimiz İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm alanına gelen, yerlerdeki vatandaşlarımızın öncelikli olarak almalarını sağlamak adına düşünülen bir projeydi. Şuanda Zeugma Müzesinin yanındaki bölgede kamulaştırmaya malı giden vatandaşlarımız buradan parasının karşılığını, konut olarak alma imkanına sahip olabilecekler. Dairelerimiz hazır durumda. Çünkü bizim her zaman söylediğimiz söz şuydu, vatandaşlarımıza bu parayı verdikten sonra, konut alma imkanı yoksa, bu vatandaşlarımız nerde barınacaklar. Bunu ortadan kaldırmak adına önce konutları hazırladık. Evlerini, arsalarını bize veren vatandaşlarımız, rahatlıkla içine geçip oturabilecekleri, 3 oda 1 salon olmak üzere 150 metrekare altında, alışveriş ünitelerinin bulunduğu, yine oyun alanlarının müstakil trafolarının olduğu doğal gazlı, asansörlü, çatılı, nitelikli bir mekanda oturma imkanına sahip olacaklar. Kentsel dönüşüm içerisinde kullanılacak olan bu takasların haricinde, artan konutlarımız olursa da, vatandaşlarımız dilerlerse, bedeli mukabili daireleri rahatlıkla alabilecekler. Yalnız bir şey daha belirtmek istiyorum. Bu konutların peşin olarak satılması da söz konusu. Ebat olarak büyük olmasından dolayı, eğer kendi kaynağı olmayan vatandaşlarımız olursa banka üzerinden konutlarımızdan alma imkanına sahiptirler. Böyle düşüncesi olan vatandaşlarımız varsa, Emlak İstimlak Müdürlüğümüze müracaat ederek, piyasa şartlarından uygun, 3+1 dairelerimize sahip olma imkanları var. Vatandaşlarımıza planlı, düzgün, sağlıklı mekanlarda, yaşamalarını sağlamak adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. İnşallah en yakın tarihte şehirde çarpık yapılaşmanın önüne geçilmiş, herkesin eşit şekilde nitelikli mekanlarda yaşamalarını sağlamış oluruz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerime inşallah imkanları dahilinde bu evlere kavuşmalarını yürekten temenni ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan Gazikent Konutları Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement