Başkan Genç Fatih Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç Fatih Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu

Başkan Genç Fatih Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Fatih Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

23.06.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Fatih Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Kemal Çoban ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş'ın da eşlik ettiği sanayi sitesi ziyaretinde Trabzon Madeni İşler ve Makine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen başkan Genç sanayi esnafı temsilcilerinin istek ve taleplerini dinlerken sanayi esnafının her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirtti.

Fatih Sanayi Sitesi esnafının sanayi sitesine giriş çıkışların kontrol altında olmadığı için güvenlik açısından tedirginlik yaşadıklarını, vatandaşın yaya yolunun olmadığı Fatih ve Bağkur Sanayi Siteleri giriş çıkışında çok kaza meydana geldiğini ifade etmeleri üzerine Başkan Genç Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'u arayarak sanayi esnafının bu yöndeki sıkıntılarını iletti. Karayollarının bu alanda çalışma yapacağı bilgisini paylaşan başkan Genç "Ortahisar Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü hizmeti yerine getireceğiz" dedi.

HİZMETLERİMİZLE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yapılan hizmetlerle esnafın her zaman yanında olacaklarını dile getiren başkan Genç, "Büyükşehir olalı ve Ortahisar İlçe Belediyesi kurulalı henüz 84 gün gibi kısa bir zaman olmasına rağmen, göreve gelir gelmez hemen acil ve öncelikli sorunların giderilmesi adına hizmetlerimize süratle başladık. İlk kez kurulmanın avantajları ve dezavantajları ile birlikte Ortahisar'ımız için tüm belediye meclis üyelerimiz ve Ortahisar Belediyesi ailesi olarak tüm birimlerimiz faydalı ve yerinde hizmet yapıyoruz. Hüsnü kalpleriniz ve temiz bakışlarınızla sizin arzu ve beklentilerinizi dinlemek, Fatih Sanayi Sitesi'nin sıkıntılarını yerinde tespit ve takip etmek için buradayız. Sorunlar varsa ivedilikle arzu ve istekleriniz doğrultusunda çözmek için bir aradayız. Dilimiz ve kalbimiz aynı. Bizleri bu makamlara sizler getirdiniz." Diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç Fatih Sanayi Sitesi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement