Başkan Görmez'e Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Görmez'e Sürpriz Ziyaret

Başkan Görmez\'e Sürpriz Ziyaret

Torbalı'daki Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencileri belediye başkanı seçilen Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret etti.

22.04.2014 17:40

Torbalı'daki Alpkent Mahallesi'nde eğitim veren İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencileri belediye başkanı seçilen Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret etti. Anaokulunun 5 yaş grubu Meraklı Kaşifler Sınıfında eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Görmez'e kendi hazırladıkları Torbalı Belediyesi ambleminin yer aldığı tabloyu başkana hediye etti. Okul Müdiresi Arize Yüksel, Müdür Yardımcısı Tülay Dağ ve sınıf öğretmeni Gülşah Kirişçi Levent'in de yer aldığı grupta, Başkan Görmez öğrencilere ilgi gösterdi. Hayatlarında ilk defa belediye başkanı gören minik öğrencilerin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

TGC'DEN GÖRMEZ'E HAYIRLI OLSUN"

Torbalı Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Ceylan, Mustafa Yetkil, Vedat Gökçay, Cemil Zeybeker ve Nurdan Yoldaş, 30 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde Torbalı Belediye Başkanı seçilen Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Görmez, basının ve basın mensuplarının yaptığı görevin önemine dikkat çekerken, Torbalılı gazeteciler ile görevi sürecinde sürekli istişare halinde olacağını belirtti. TGC Başkanı Ergün ise Görmez'e yeni görevinde başarılar dileyerek, basın olarak, kentin tanıtımı ve sorunlarını birinci elden yetkililere aktarılması konusunda çabalarının devam edeceğini, bu çalışmaları yaparken, her zaman olduğu gibi sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini ifade etti. Ziyaret, toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından son buldu.

MHP HEYETİ'NDEN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı dün Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar ve Belediye Başkan Yardımcıları Turgut Buluş, Hüseyin Karaman ile Hüseyin Söyler'i makamında ziyaret etti. Yerel seçim döneminde MHP Belediye Başkan Adayı olan Yurdadoğ Mutlu ve Belediye Meclis Üyeleri Tevfik Taner Aygüneş ve Mehmet Vurur ile partililer eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren MHP'li heyet, başkan yardımcılara 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Görmez'e Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement