Başkan Hayati Tekin Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Hayati Tekin Seçim Bürosunu Açtı

Başkan Hayati Tekin Seçim Bürosunu Açtı

Tekkeköy Belediye Başkanı ve CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ilk seçim bürosunu kalabalık bir vatandaş topluluğu ile coşku içinde açtı.

16.02.2014 18:30

Tekkeköy Belediye Başkanı ve CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ilk seçim bürosunu kalabalık bir vatandaş topluluğu ile coşku içinde açtı.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, ilçenin Çinik Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını kalabalık bir vatandaş topluğuyla coşkusuyla gerçekleştirdi. Alana vatandaşların omuzlarında tezahurat ve konfetiler arasında giren Başkan Tekin, piste çıkarak halka seslendi.Başkan Tekin, " Bu açılışımız hizmet kervanının start aldığı bir yola çıkış noktasıdır. Değerli dostlar bu hizmet noktaları yeterince ilçemize yayıldı. Bundan sonraki günlerde bir çok açılış gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar profesyonel olmayan ve kendiliğinden gelişen plansız programsız etkinliklerdi. Bundan sonraki süreç meydanlarda boy gösterme sürecidir. Sevgili dostlar geçmiş beş yılımıza baktığımızda alnımız açık başımız dik. Allah'ın izniyle bundan sonraki beş yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah bu zamana kadar sizleri nasıl başınız dik göğsünüz kabarık olduysa yaptığımız hizmetlerle bundan sonrada inşallah aynı şekilde artarak devam edecek. Bunun en büyük habercisi eski para ile on trilyon bile olmayan bütçeyi 37.5 trilyona çıkartarak yıllık yüzde 75 gibi bir kalkınma hızını yakalamış olmamızdan gelmektedir. Sizler olmaz iseniz bu halk çocuğu Hayati Tekin'in de bir anlamı yoktur. Önümüzde hayvan pazarı açılışı, Türkiye'nin ilk imitasyon müzesi açılışı, büyüklü düğün salonu açılışı, kamu eliyle yapılan tek mezbahanesinin açılışı ve yetiştirebilirsek diş hastanesinin açılışını hep birlikte yapacağız. başkan Hayati değil sizsiniz bu koltukta ben oturduğum müddetçe elli bin kişi o koltukta oturuyor demektir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hayati Tekin Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement