Başkan, Howon'un Aile Pikniğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan, Howon'un Aile Pikniğine Katıldı

Başkan, Howon\'un Aile Pikniğine Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Howon Fabrikası'nın geleneksel aile pikniğinde fabrika personeli ve aileleriyle bir araya geldi.

22.05.2013 16:34

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Koreli Howon Fabrikası'nın Seka Kampı'nda düzenlediği geleneksel aile pikniğine katıldı. Piknik alanını dolaşan Başkan Karaosmanoğlu'na personel ve aileleri tarafından ikramlarda bulunuldu.

GELENEKSEL AİLE PİKNİĞİ

Kartepe Sarımeşe'de bulunan, Koreli Hyundai Fabrikası'nın yan sanayi üretimini yapan Howon Fabrikası'nın yönetici ve personeli, geleneksel aile pikniğinde Başkan Karaosmanoğlu'nu misafir etti. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm'ün eşlik ettiği piknikte Başkan Karaosmanoğlu, fabrikanın 500 personeli ve aileleriyle buluştu. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da hazır bulunduğu pikniğe katılanlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, böyle güzel bir günde kendileriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AİLELERE KONUK OLDU

Howon Fabrikası Genel Müdürü Sangog Shın ile mali ve idari işler müdürü Cem Kurtiş tarafından Başkan Karaosmanoğlu'na 37 bin metrekare kapalı alanda kurulu bulunan fabrikanın eylül ayında personel sayısını 650'ye çıkaracağı bilgisi verildi. Piknikte çalan müzikler eşliğinde oyunlar oynayan Howon personeline eşlik eden Başkan Karaosmanoğlu, tek tek dolaştığı masalarda da ailelere konuk oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Howon'un Aile Pikniğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement