Başkan İmamoğlu, İlçedeki Firmaların Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu, İlçedeki Firmaların Temsilcileriyle Buluştu

Başkan İmamoğlu, İlçedeki Firmaların Temsilcileriyle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin ekonomisine değer katan firmaların temsilcileri ve yönetim kurulu başkanlarıyla buluştu.

20.06.2014 15:34

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin ekonomisine değer katan firmaların temsilcileri ve yönetim kurulu başkanlarıyla buluştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamlarını ve çeşitli sektörlerde bölgenin önde gelen firma sahiplerini Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde misafir etti. Başkan İmamoğlu, görüşmesi boyunca karşılıklı işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Yeni bir ilçe olmasına rağmen Beylikdüzü'nü bir şans olarak gördüğünü ifade eden Başkan İmamoğlu, ilçenin 25 yılını planlayacaklarını belirterek, her yönüyle tercih edilen ve yaşam enerjisi yüksek bir Beylikdüzü oluşturacaklarını kaydetti.

Başkan İmamoğlu, "Burada iş yapan dostlarımız, burayı dert edinirler. Eğitimi, çevreyi, sanatı, kültür ve sporu düşünürler. İlçenin hayrına olan her türlü faaliyetin içinde olurlar" dedi.

İş adamlarının sosyal faaliyetlere katkı sağlamalarının önemli olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Hizmet yaparsanız Beylikdüzü değerlenir, bu da sizin hayatınıza, işinize katkı sağlar" diye konuştu.

"İLÇEDE YENİ BİR ÇAĞ AÇACAĞIZ"

Beylikdüzü için hazırladığı projeleri anlatan Ekrem İmamoğlu, kent içi tasarım projesinin büyük bir çalışma olduğunu belirtti. İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yeni bir çağ açmak için çalıştıklarını, bunun gerçekleşmesinde de herkesten destek beklediklerini söyledi.

Beylikdüzü'nün değerinin artması noktasında iş adamlarının görüşlerini dinleyen ve sorularını cevaplayan Başkan İmamoğlu, özellikle iş arayanların bölge firmaları tarafından istihdam edilmeleri hususunda işverenleri ve iş arayanları bir araya getirecek bir fuar düzenleyeceklerini ifade etti. İmamoğlu ayrıca Beylikdüzü'nün marka imajını doğru tanımlayacak girişimleri hızlı bir şekilde devreye sokacaklarını, 5 yıl içinde 5 yıldızlı 2 otel ve 2 üniversitenin projelendirileceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu, İlçedeki Firmaların Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement