Başkan İnönü, Saldırıya Uğrayan Zabıta Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan İnönü, Saldırıya Uğrayan Zabıta Müdürünü Ziyaret Etti

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi’yi ziyaret etti.

20.03.2015 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi'yi ziyaret etti.

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, Ümraniye'deki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı. Saldırıyı haber alan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, zabıta müdürünü tedavi gördüğü Ümraniye Erdem Hastanesi'nde ziyaret etti. Başkan İnönü, ziyaretin ardından saldırıya ilişkin basın mensuplarına bilgi verdi.

Zabıta müdürünün bir süreden beri tehditler aldığını aktaran Başkan İnönü, "Ayağından ve elinden kurşun yarası aldı. Sürekli tehdit ediliyordu. Gerekli bildirimleri polise yapmıştık. Böyle bir şey beklenmiyor. Burası eski tabirle Teksas değil. Saldırı kasklı biri tarafından arkadan yapılmış. Şoförüne de ateş edilmiş ancak vuramamış. Bir inşaat nedeniyle tehdit ediliyordu. Her isteyene istediğini yaptırmayınca böyle şeyler oluyor. Durumu iyi hayati tehlikesi yok" dedi.

Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi'nin eşi Gülhan Dilekçi ise, "Durumu çok iyi Allaha şükür. Çok önemli bir şeyi yok. Kapının önünde oldu olay. Gerekli işlemler yapılıyor. Adalet yerini bulacak" dedi.

Ümraniye Erdem Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Atilla Dilekçi daha sonra Şişli'deki Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İnönü, Saldırıya Uğrayan Zabıta Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement