Başkan Işık İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Işık İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı

Başkan Işık İstanbul\'daki Terör Saldırısını Kınadı

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Atatürk Havalimanı’na gerçekleşen, çok sayıda vatandaşın ölümüne veya yaralanmasına neden olan hain saldırılar sonrası terörü lanetleyen bir mesaj yayınladı.

29.06.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Atatürk Havalimanı'na gerçekleşen, çok sayıda vatandaşın ölümüne veya yaralanmasına neden olan hain saldırılar sonrası terörü lanetleyen bir mesaj yayınladı.

Başkan Işık mesajında hain terör saldırılarının hedefinin insanlık olduğunu ifade ederken, Türk insanının birlik ve beraberliği karşısında hainlerin başarılı olamayacaklarını ifade etti. Başkan Işık, mesajında, "Terörün kaynağı ne olursa olsun hedefi insanlıktır. Terör saldırılarıyla insanları korkutmaya çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu hain saldırılar, son günlerinde Ramazan ayının birlik, beraberlik duyguları ve huzur iklimine yakışmayan, tam da kin, nefret ve kanla beslenen terör odaklarına yakışan kalleşçe planlanmış saldırılardır. Bu saldırılarla amaçlanan Türk vatanını parçalamak, Türk insanının bir araya gelmesini engellemek, Türk coğrafyasından huzur ve barışı uzak tutmaktır. Vicdan ve insan sevgisinden yoksun terör odaklarının gerçekleştirdiği hain saldırı, Türk insanının birlik ve beraberliği karşısında yenik düşecektir. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıyı nefretle kınıyorum. Ölen masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; kederli aileleri, yakınları ve Aziz Milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Işık İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement