Başkan Işık' Tan Muhammed'e Protez Bacak - Son Dakika
Güncel

Başkan Işık' Tan Muhammed'e Protez Bacak

Suriye' de yaşanan insanlık dramının mağdurlarından olan Suriyeli çocuk, Başkan Işık tarafından temin edilen protez bacakla artık özgürce yürüyebilecek.

09.01.2016 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardım Hizmetleri Birimi tarafından yapılan sosyal yardımlar kapsamında temin edilen protez bacağıyla artık özgürce yürüyebilecek olan Suriyeli savaş mağduru Muhammed Nihrebi, babasıyla birlikte Başkan Işık'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık"Muhammed ve onun gibi Suriye' de yaşanan insanlık dramıyla hayatları değişen insanların acıları hepimizin yüreğini dağlamakta. Suriye' de teyzesiyle pazara giderken üzerlerine düşen bomba sonucu bacağını kaybeden Muhammed'in teyzesi hayatını kaybetmiş. 5 kardeş olan ve Gürsu' da yaşayan Muhammed ve ailesi gibi mağdur olan bu insanlara hepimiz gücümüz ölçüsünde destek olmakla yükümlüyüz. Muhammed'in özgürce yürüyebilmesi için verdiği destek ve duyarlı davranışı dolayısıyla Egeli Medikal Genel Müdürü Sayın Yavuz Kanmaz'a ve Muhammed' e sunduğu spor yapma olanağı için Bursa Ampute Kulübü Başkanı Faruk Kuzu' ya teşekkür ediyorum. Muhammed'e de sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Başkan Işık, desteklerinden dolayı Kanmaz' a plaket sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Işık' Tan Muhammed'e Protez Bacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement