Başkan Karabacak, Basın Mensuplarıyla Sahurda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabacak, Basın Mensuplarıyla Sahurda Bir Araya Geldi

Başkan Karabacak, Basın Mensuplarıyla Sahurda Bir Araya Geldi

Darıca bölgesinde yayın yapan yazılı, görsel ve internet medya kurumlarında görev yapan gazeteciler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a sahurda konuk oldu.

18.06.2016 09:45

Darıca bölgesinde yayın yapan yazılı, görsel ve internet medya kurumlarında görev yapan gazeteciler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a sahurda konuk oldu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesi sahilinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi. Düzenlenen geleneksel basın sahur buluşmasına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahid Vural ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Sahur öncesinde basın mensuplarına selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Gecemiz hayırlı olsun, bereketli olsun. Ramazan ayınızı kutluyorum tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi belki iftarda buluşamadık ama sahur buluşmalarında Darıca sahilimizde sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu gece bize vaktini ayırıp soframızı paylaşan bir lokmada olsa yemeğimizi yiyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gelemeyip de mesaj yoluyla veya telefonla arayıp gelemediğini beyan eden arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Basının yaptığı haberlerin kendilerini teşvik ettiğini belirten Karabacak, "Basın ve yerel yönetimler, bunlar iç içe tamamen kamu görevi yapan, bizlerin yapmış olduğu hizmetlerin kamuoyuna doğru bir şekilde bilgilendirmesini yapan zaman zaman da eksikliklerin giderilmesi adına dozajı belli noktalarda kalmakla birlikte yapılan eleştirilerle fevkalade güzel bir görev yapıyorsunuz. Bizlerin zaman zaman eksiği olabilir. Yapamadığımız işler olabilir. Bu işlerle ilgili yazdığınız yazılar, köşe yazıları, manşetler hepsi bize kamçı vazifesi görüyor. Bizleri itekliyor. Bizleri teşvik eder. İşleri daha güzel daha iyi yapma gayreti verir. Onun için yapmış olduğunuz görevlerde bizim başarılı olmamızı sağlayan bir yapı olarak basınımızı değerlendiriyoruz ve görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Selamlama konuşmasının ardından yemek ikramına geçilen toplantıda sohbet ortamında Başkan Karabacak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabacak, Basın Mensuplarıyla Sahurda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement