Başkan Karabağ'a Mezun Olduğu Okulda Büyük Sürpriz - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'a Mezun Olduğu Okulda Büyük Sürpriz

Başkan Karabağ\'a Mezun Olduğu Okulda Büyük Sürpriz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mezun olduğu Talatpaşa İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

12.06.2015 14:00

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mezun olduğu Talatpaşa İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Okul Müdürü Nezih Suluhan, Başkan Karabağ'ın 1966-67 eğitim öğretim döneminde aldığı karneyi ve fotoğrafını arşivlerden çıkartıp hediye ederek sürpriz yaptı.

Okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da mezunu olduğu Talatpaşa İlkokulu'ndaki karne törenine katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren okul müdürü Nezih Suluhan, "Başkanımız Hasan Karabağ mezun olduğu okula gelerek bizi onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bu okuldan mezun olup çalışırsanız bir gün Belediye Başkanı bile olabilirsiniz diyerek sizleri örnek gösteriyoruz" dedi. Suluhan, Başkan Karabağ'ın 1966-67 eğitim öğretim döneminde aldığı karneyi ve fotoğrafını arşivlerden çıkartıp hediye ederek sürpriz yaptı.

"ÖNÜNÜZDE BİR ÖRNEK VAR"

Konuşmaların ardından 4,5,6,7 ve 8. sınıfları birincilikle bitiren öğrenciler kürsüye davet edildi. Başkan Karabağ da başarılı öğrencilere hediyelerini takdim etti. 1966-67 eğitim öğretim yılında bu okuldan mezun oldum diyerek sözlerine başlayan Başkan Karabağ, "Bir Talat Paşa'lı olarak sizlerin karşısına belediye başkanı olarak gelmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Bayraklı'nın kırsalındaki bu gecekondu bölgelerindeki okullardan 'başarılı öğrenci çıkmaz' diye bir algı var. Ancak böyle bir şey yok. Örnek olarak beni alabilirsiniz. Buradan mezun olduktan sonra üniversiteyi kazandım ve mühendis oldum. Bayraklı'nın belediye başkanı da bu okuldan çıktı. Okulumuzla gurur duyuyoruz. Buradan bir belediye başkanı çıktı, neden bir başbakan, milletvekili çıkmasın? Artık bunu bekliyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLERLE ÖZ ÇEKİM

Okul müdürü Suluhan, Başkan Karabağ'a sürpriz yaparak 48 yıl önce aldığı karneyi ve o dönemde çekilmiş fotoğrafını hediye etti. Karabağ 7-C sınıfına giderek öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karabağ onlardan gelen öz çekim taleplerini de geri çevirmedi. Başkan süper sınıf olarak adlandırılan 4-B sınıfına da gitti. Tüm sınıfın takdir aldığı 4-B'yi tebrik eden Karabağ onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'a Mezun Olduğu Okulda Büyük Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement