Başkan Karaçoban'dan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban'dan Mahalle Ziyaretleri

Başkan Karaçoban\'dan Mahalle Ziyaretleri

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesaisinin büyük bir bölümünü ayırdığı mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

01.10.2015 15:42

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban mesaisinin büyük bir bölümünü ayırdığı mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Mahalle ziyaretlerini hız kesmeden devam eden Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, birim müdürleriyle birlikte Türkmenköy mahallesi ve Tepeköy mahallesini ziyaret etti. Burada muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Karaçoban, mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verip talep ve önerileri dinledi. Mahalle ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Karaçoban, "Yaşadığı bölgeye fayda sağlamaya çalışan, ilçesindeki gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlarımızın görüşleri bizler için her zaman önemli. Her fırsatta hemşerilerimizle buluşmayı sürdüreceğiz" dedi. Alaşehir'i kalkındırma yolunda en büyük güçlerinin Alaşehirliler olduğunun altını da çizen Başkan Karaçoban, "Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hayata geçireceğimiz hizmetlerimizle Alaşehir'i el birliği ile geleceğe taşıyacağız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban'dan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement