Başkan Karaosmanoğlu: "Hayata Karşı İdealleriniz Olsun, Biz Hep Sizinleyiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu: "Hayata Karşı İdealleriniz Olsun, Biz Hep Sizinleyiz"

Başkan Karaosmanoğlu: "Hayata Karşı İdealleriniz Olsun, Biz Hep Sizinleyiz"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbarhim Karaosmanoğlu, spor kulüplerine malzeme yardımı töreninde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

18.09.2015 12:54

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbarhim Karaosmanoğlu, spor kulüplerine malzeme yardımı töreninde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Roman gençlerden oluşan 9 spor kulübüne düzenlenen törenle malzeme yardımında bulundu. Seka Park Otel'de düzenlenen törende İzmit Yenimahalle, İzmit Kale, Derince Atılım, Kandıra Çağdaş, Fatih Neşe, Serdar Gençler Birliği, İzmit Kireçocakları, Yılmaz Spor ve Yenidoğan Serdar Spor Kulüpleri'ne forma, şort, tozluk, krampon, top, yağmurluk ve tekmelikten oluşan spor malzemeleri verildi.

Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Biz tüm amatör spor kulüplerini destekliyoruz. Ama Roman kardeşlerimizin sosyal hayat içinde biraz daha desteğe ihtiyacı var. Bu durumu onun için farklı tutuyoruz. İnsan en değerli varlıktır. Biz insana değer veriyoruz. Irkı, rengi önemli değil. Biz görevlerimizi yapacağız. Sonra siz kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksınız. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Roman mahallelerine Bilgievleri, KO-MEK'ler açtık. Çocuklarımız okusun istiyoruz. Yarının Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, mimarı, askeri, niye Romanlardan çıkmasın. Roman kardeşlerimden okuyanlar var ama sayı ve oran yeterli değil. Bunu arttırmamız lazım" şeklinde konuştu

Roman Spor Kulübü yöneticileri ile teknik adamlarına da seslenerek devam eden Başkan Karaosmanoğlu, "Sizden ricam öğrencilerinizin özgüvenini geliştirin. Bu kulüpler aynı zamanda bir okul. Onlara abilik, babalık yapın. Spor yapan gencin zaten kötü alışkanlığı olmaz. Onların aileleri de görüşün. O ailelerden okuma yazma bilmeyen kalmaması için çalın" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu: 'Hayata Karşı İdealleriniz Olsun, Biz Hep Sizinleyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement